Vrijblijvende offerte

Vraag nu direct een gratis en vrijblijvende offerte aan voor uw Catering, evenement of locatie voorziening.
Binnen 48 uur een passend voorstel

 

Vrijblijvende offerte

Vraag nu direct een gratis en vrijblijvende offerte aan voor uw Catering, evenement of locatie voorziening.
Binnen 48 uur een passend voorstel

 

UNIEKE ERVARINGEN

Waarom onze catering?

De reden waarom vele bedrijven voor onze catering kiezen

Biologisch / Ecologisch

Wij werken met eerlijke en lokale producten

Verse bereiding

Wij werken uitsluitend met verse producten

Unieke locaties

U bent welkom op de mooiste locaties

Ultieme gastvrijheid

Professioneel, verzorgd en servicegericht

 

Kerstcatering Laren

Voor heerlijke kerstcatering in Laren en omgeving gaat u naar Orange 5 Catering & Events in Den Haag. Wij verzorgen in Laren kerstcatering voor particulieren en bedrijven voor onder meer * zakelijke meetings zoals een borrel, vergadering, symposium of congres * zakelijke lunches, diners * een familiediner * voor een vrijgezellenfeest, bruiloft Wilt u rond de kerstperiode catering bestellen dan bent u bent u bij Orange 5 aan het goede adres. Wij verzorgen naast het culinaire gedeelte nog tal van andere zaken zodat u zeker bent van een geslaagd evenement. Meer weten over kerstcatering in Laren? Neem contact met ons op.

Arrangement of kerstcatering op maat

Kies bij Orange 5 uit een compleet arrangement voor uw kerstcatering in Laren of voor catering op maat. Bij ons kiest u uit verschillende arrangementen, geschikt voor tal van evenementen.
U kiest uit arrangementen voor een borrel, een lunch of diner, vergaderarrangementen en familie-events. Heeft u speciale wensen voor kerstcatering dan stellen wij samen met u een arrangement op maat samen, geheel volgens uw wensen.

Concepten en extra diensten bij Orange 5

Orange 5 Catering en Events doet meer dan alleen kerstcatering en catering voor andere momenten. Wij dragen onze planeet een warm hart toe en werken daarom zoveel mogelijk met duurzame producten op ecologische en biologische basis. Onze gerechten en dranken zijn verrassend en bijzonder lekker. Kies uit verschillende concepten voor uw kerstcatering: het streetfood concept, het Hollands concept en andere concepten. Op onze website kunt u alle concepten bekijken en inspiratie opdoen. Wij komen naar Laren om uw wensen te bespreken, samen met u een locatie te zoeken en verzorgen onder meer ook de personele bezetting en de groendecoratie voor uw evenement in Laren. Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvende informatie over kerstcatering.  
 

EERDERE EVENEMENTEN

Sfeerimpressie van eerdere catering gelegenheden

 • Seafood barbeque is een optie bij Orange5 Catering & Events
 • Specifieke soepen mogelijk bij Orange5 Catering & Events

VERTROUWEN IN ONZE KWALITEIT

Lees wat onze klanten over ons zeggen

 • Foto van Ruth Postel: Eerdere opdrachtgever van Orange5 Catering
  "Door de ervaringen tijdens opbouw en de zorgvuldige voorbereidingen was ik ervan overtuigd dat ik blindelings op Orange5 kon vertrouwen. Geloof me, dat maak ik niet vaak mee."

  Ruth Postel
  Directeur van evenementenorganisator 2tact
 • Foto van Gertjan van Noort
  "Reitze van Orange5 ken ik vanuit mijn opleiding aan de Hogere Hotelschool. Ik weet dat hij als geen ander snapt wat gastvrijheid is. Voor elke individuele gast."

  Gertjan van Noort
  Medewerker marketing fulfilment bureau Top Productions
 • Foto van Caroline Scholtz
  "Met het team van Reitze weet ik gewoon dat alles dik in orde komt. Ik kan ze bij wijze van spreken zo de sleutel van het pand geven en ze hun gang laten gaan."

  Caroline Scholtz
  Event Manager van HiiL Innovating Justice
 • Foto van Laura van Waas
  "Na het bekijken van de offertes en na gesprekken was het snel duidelijk dat zij de beste waar voor ons geld gaven en dat ze het meest lieten zien heel flexibel te zijn en echt mee te denken."

  Laura van Waas
  Manager Statelessness Program van de Universiteit Tilburg