Vrijblijvende offerte

Vraag nu direct een gratis en vrijblijvende offerte aan voor uw Catering, evenement of locatie voorziening.
Binnen 48 uur een passend voorstel

 

Vrijblijvende offerte

Vraag nu direct een gratis en vrijblijvende offerte aan voor uw Catering, evenement of locatie voorziening.
Binnen 48 uur een passend voorstel

 

UNIEKE ERVARINGEN

Waarom onze catering?

De reden waarom vele bedrijven voor onze catering kiezen

Biologisch / Ecologisch

Wij werken met eerlijke en lokale producten

Verse bereiding

Wij werken uitsluitend met verse producten

Unieke locaties

U bent welkom op de mooiste locaties

Ultieme gastvrijheid

Professioneel, verzorgd en servicegericht

 

Kerstcatering 't Gooi

Wilt u in ’t Gooi tijdens de Kerstdagen, of de dagen daar omheen een evenement organiseren en zoekt u een geschikte cateraar voor kerstcatering? Orange 5 Catering & Events verzorgt graag de kerstcatering voor uw zakelijke evenement of familiebijeenkomst. Wij beschikken over alle benodigde kennis en ervaring om van uw kerstfeest een culinaire belevenis te maken. Kerstcatering vraagt om speciale aandacht, zowel wat de gerechten en de dranken betreft, als wat de aankleding van de locatie betreft. Orange 5 komt naar ’t Gooi om alle ins en outs van de kerstcatering met u te bespreken en wij bieden een uitgebreide service en extra diensten om van uw evenement in ’t Gooi een groot succes te maken.

Catering en kerstcatering Orange 5 in ‘t Gooi

Orange 5 Catering & Events is gespecialiseerd in het verzorgen van de catering voor elk evenement. Wij kunnen speciale catering verzorgen, waaronder kerstcatering, ook in ’t Gooi. Deze bijzondere periode van het jaar vraagt om een bijzondere aankleding van de locatie en heerlijke gerechten, afgestemd op Kerst.
Wij verzorgen in ’t Gooi als geen ander uw borrel, kerstdiner of uitgebreid buffet en onze gerechten zijn daarbij zoveel mogelijk afgestemd op ecologisch en biologische producten. Kies uit arrangementen en concepten, geschikt voor veel verschillende evenementen. Kerstcatering zorgt ervoor dat u uw handen vrij heeft en gezellig kunt praten met uw gasten of uw zakelijke bijeenkomst kunt leiden.

Arrangement of kerstcatering op maat

Orange 5 biedt verschillende complete arrangementen voor elk evenement in ‘t Gooi. Een arrangement voor een kerstborrel of kerstdiner maar ook voor een symposium, congres of voor een familie barbecue. Wij werken met aantrekkelijke concepten, variërend van een Hollands concept tot een budgetvriendelijk concept of een streetfood concept. Kijk op onze website om ideeën op te doen voor kerstcatering in of andere catering in ’t Gooi. Wij verzorgen eveneens kerstcatering op maat, volledig afgestemd op uw wensen.
 

EERDERE EVENEMENTEN

Sfeerimpressie van eerdere catering gelegenheden

 • Seafood barbeque is een optie bij Orange5 Catering & Events
 • Specifieke soepen mogelijk bij Orange5 Catering & Events

VERTROUWEN IN ONZE KWALITEIT

Lees wat onze klanten over ons zeggen

 • Foto van Ruth Postel: Eerdere opdrachtgever van Orange5 Catering
  "Door de ervaringen tijdens opbouw en de zorgvuldige voorbereidingen was ik ervan overtuigd dat ik blindelings op Orange5 kon vertrouwen. Geloof me, dat maak ik niet vaak mee."

  Ruth Postel
  Directeur van evenementenorganisator 2tact
 • Foto van Gertjan van Noort
  "Reitze van Orange5 ken ik vanuit mijn opleiding aan de Hogere Hotelschool. Ik weet dat hij als geen ander snapt wat gastvrijheid is. Voor elke individuele gast."

  Gertjan van Noort
  Medewerker marketing fulfilment bureau Top Productions
 • Foto van Caroline Scholtz
  "Met het team van Reitze weet ik gewoon dat alles dik in orde komt. Ik kan ze bij wijze van spreken zo de sleutel van het pand geven en ze hun gang laten gaan."

  Caroline Scholtz
  Event Manager van HiiL Innovating Justice
 • Foto van Laura van Waas
  "Na het bekijken van de offertes en na gesprekken was het snel duidelijk dat zij de beste waar voor ons geld gaven en dat ze het meest lieten zien heel flexibel te zijn en echt mee te denken."

  Laura van Waas
  Manager Statelessness Program van de Universiteit Tilburg