Vrijblijvende offerte

Vraag nu direct een gratis en vrijblijvende offerte aan voor uw Catering, evenement of locatie voorziening.
Binnen 48 uur een passend voorstel

 

Vrijblijvende offerte

Vraag nu direct een gratis en vrijblijvende offerte aan voor uw Catering, evenement of locatie voorziening.
Binnen 48 uur een passend voorstel

 

UNIEKE ERVARINGEN

Waarom onze catering?

De reden waarom vele bedrijven voor onze catering kiezen

Biologisch / Ecologisch

Wij werken met eerlijke en lokale producten

Verse bereiding

Wij werken uitsluitend met verse producten

Unieke locaties

U bent welkom op de mooiste locaties

Ultieme gastvrijheid

Professioneel, verzorgd en servicegericht

 

Kerstcatering Voorburg

Wilt u tijdens de kerstperiode uw gasten eens uitgebreid verwennen? Kies bij Orange 5 Catering & Events voor professionele kerstcatering. Geweldige kerstborrels, een heerlijke kerstbrunch of een uitgebreid warm en koud kerstbuffet bijvoorbeeld. Wij verzorgen speciale kerstarrangementen zowel voor zakelijke evenementen als bij u thuis voor familiebijeenkomsten. Orange 5 is gevestigd in Den Haag en wij verzorgen in de provincies Noord-Holland en Zuid-Holland wij de catering en kerstcatering. Wij komen ook naar Voorburg om ervoor te zorgen dat uw Kerst een onvergetelijke culinaire belevenis wordt. Naast het culinaire gedeelte kunnen wij u nog veel meer uit handen nemen.

Orange 5 en Kerstcatering in Voorburg

Orange 5 Catering & Events biedt een ruime keuze uit mogelijkheden voor kerstcatering in Voorburg. Kies uit bijzondere concepten en gevarieerde arrangementen, geschikt voor elk evenement. In Voorburg verzorgen wij de catering van onder meer zakelijke meetings: * een borrel * een brunch * een diner * symposium of congres * vergaderingen
Rond de kerstperiode verzorgen wij kerstcatering en brengen indien u dat wenst uw locatie geheel in sfeer. Orange 5 biedt naast de catering ook tal van andere diensten: het zoeken van de meest geschikte locatie in Voorburg, het aankleden van de gekozen locatie, het benodigde meubilair en de personele bezetting. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Concepten en arrangementen

Kiest u voor prachtig gedekte tafels voor de kerstcatering of wilt u mooi ingerichte kraampjes zodat uw gasten alle vrijheid hebben? Bij Orange 5 kiest u uit verschillende concepten waaronder het Streetfood concept, het Hollands recept of het WKR concept. Ook tijdens de Kerstperiode kunt u uit verschillende concepten kiezen voor de kerstcatering bij u thuis of op kantoor in Voorburg of op locatie. Kies uit verschillende aantrekkelijke arrangementen of kies voor kerstcatering op maat. Op onze website vindt u veel informatie over alle mogelijkheden en u kunt ons ook bellen voor vrijblijvende informatie over kerstcatering in Voorburg.  
 

EERDERE EVENEMENTEN

Sfeerimpressie van eerdere catering gelegenheden

 • Seafood barbeque is een optie bij Orange5 Catering & Events
 • Specifieke soepen mogelijk bij Orange5 Catering & Events

VERTROUWEN IN ONZE KWALITEIT

Lees wat onze klanten over ons zeggen

 • Foto van Ruth Postel: Eerdere opdrachtgever van Orange5 Catering
  "Door de ervaringen tijdens opbouw en de zorgvuldige voorbereidingen was ik ervan overtuigd dat ik blindelings op Orange5 kon vertrouwen. Geloof me, dat maak ik niet vaak mee."

  Ruth Postel
  Directeur van evenementenorganisator 2tact
 • Foto van Gertjan van Noort
  "Reitze van Orange5 ken ik vanuit mijn opleiding aan de Hogere Hotelschool. Ik weet dat hij als geen ander snapt wat gastvrijheid is. Voor elke individuele gast."

  Gertjan van Noort
  Medewerker marketing fulfilment bureau Top Productions
 • Foto van Caroline Scholtz
  "Met het team van Reitze weet ik gewoon dat alles dik in orde komt. Ik kan ze bij wijze van spreken zo de sleutel van het pand geven en ze hun gang laten gaan."

  Caroline Scholtz
  Event Manager van HiiL Innovating Justice
 • Foto van Laura van Waas
  "Na het bekijken van de offertes en na gesprekken was het snel duidelijk dat zij de beste waar voor ons geld gaven en dat ze het meest lieten zien heel flexibel te zijn en echt mee te denken."

  Laura van Waas
  Manager Statelessness Program van de Universiteit Tilburg