Vrijblijvende offerte

Vraag nu direct een gratis en vrijblijvende offerte aan voor uw Catering, evenement of locatie voorziening.
Binnen 48 uur een passend voorstel

 

Vrijblijvende offerte

Vraag nu direct een gratis en vrijblijvende offerte aan voor uw Catering, evenement of locatie voorziening.
Binnen 48 uur een passend voorstel

 

UNIEKE ERVARINGEN

Waarom onze catering?

De reden waarom vele bedrijven voor onze catering kiezen

Biologisch / Ecologisch

Wij werken met eerlijke en lokale producten

Verse bereiding

Wij werken uitsluitend met verse producten

Unieke locaties

U bent welkom op de mooiste locaties

Ultieme gastvrijheid

Professioneel, verzorgd en servicegericht

 

Kerstcatering Voorschoten

Wilt u in Voorschoten tijdens de kerstperiode een evenement organiseren en zoekt u een professionele cateraar voor kerstcatering? Orange 5 Catering & Events uit Den Haag verzorgt graag de kerstcatering voor uw zakelijke evenement of familiefeest. Wij beschikken over alle benodigde kennis, ervaring en inzet om van uw kerstfeest een culinaire belevenis te maken. Kerstcatering vraagt om speciale aandacht, zowel wat de gerechten en de dranken betreft, als wat de aankleding van de locatie betreft. Orange 5 komt naar Voorschoten om alles omtrent de kerstcatering met u te bespreken en wij bieden een uitgebreide service en extra diensten om van uw kerstevenement in Voorschoten een groot succes te maken. Bel ons gerust voor meer informatie of voor het maken van een afspraak.

Catering en kerstcatering Orange 5 in Voorschoten

Orange 5 Catering & Events is gespecialiseerd in het verzorgen van de catering en kerstcatering voor elk evenement. Zowel zakelijk als privé. De bijzondere periode rond Kerst vraagt om een bijzondere aankleding van de locatie en heerlijke gerechten. Wij verzorgen in Voorschoten als geen ander uw kerstborrel, kerstdiner of uitgebreid warm/koud buffet.
Onze gerechten zijn daarbij zoveel mogelijk afgestemd op ecologisch en biologische producten waarbij duurzaamheid centraal staat. Kies uit verschillende arrangementen en concepten of voor kerstcatering op maat. Kerstcatering zorgt ervoor dat u uw handen vrij heeft voor uw gasten tijdens uw evenement in Voorschoten.

Arrangement of kerstcatering op maat

Orange 5 biedt complete arrangementen voor elk evenement in Voorschoten. Een arrangement voor een kerstborrel of kerstdiner maar ook voor een symposium, congres of voor een barbecue met familie en vrienden. Wij werken met aantrekkelijke concepten, variërend van een Hollands concept tot een budgetvriendelijk concept of het streetfood concept. Kijk op onze website om de verschillende concepten en arrangementen voor kerstcatering te bekijken. U kunt altijd contact met ons opnemen voor meer informatie over kerstcatering in Voorschoten. Wij verzorgen ook kerstcatering op maat, volledig afgestemd op uw wensen.  
 

EERDERE EVENEMENTEN

Sfeerimpressie van eerdere catering gelegenheden

 • Seafood barbeque is een optie bij Orange5 Catering & Events
 • Specifieke soepen mogelijk bij Orange5 Catering & Events

VERTROUWEN IN ONZE KWALITEIT

Lees wat onze klanten over ons zeggen

 • Foto van Ruth Postel: Eerdere opdrachtgever van Orange5 Catering
  "Door de ervaringen tijdens opbouw en de zorgvuldige voorbereidingen was ik ervan overtuigd dat ik blindelings op Orange5 kon vertrouwen. Geloof me, dat maak ik niet vaak mee."

  Ruth Postel
  Directeur van evenementenorganisator 2tact
 • Foto van Gertjan van Noort
  "Reitze van Orange5 ken ik vanuit mijn opleiding aan de Hogere Hotelschool. Ik weet dat hij als geen ander snapt wat gastvrijheid is. Voor elke individuele gast."

  Gertjan van Noort
  Medewerker marketing fulfilment bureau Top Productions
 • Foto van Caroline Scholtz
  "Met het team van Reitze weet ik gewoon dat alles dik in orde komt. Ik kan ze bij wijze van spreken zo de sleutel van het pand geven en ze hun gang laten gaan."

  Caroline Scholtz
  Event Manager van HiiL Innovating Justice
 • Foto van Laura van Waas
  "Na het bekijken van de offertes en na gesprekken was het snel duidelijk dat zij de beste waar voor ons geld gaven en dat ze het meest lieten zien heel flexibel te zijn en echt mee te denken."

  Laura van Waas
  Manager Statelessness Program van de Universiteit Tilburg