Vrijblijvende offerte

Vraag nu direct een gratis en vrijblijvende offerte aan voor uw Catering, evenement of locatie voorziening.
Binnen 48 uur een passend voorstel

 

Vrijblijvende offerte

Vraag nu direct een gratis en vrijblijvende offerte aan voor uw Catering, evenement of locatie voorziening.
Binnen 48 uur een passend voorstel

 

UNIEKE ERVARINGEN

Waarom onze catering?

De reden waarom vele bedrijven voor onze catering kiezen

Biologisch / Ecologisch

Wij werken met eerlijke en lokale producten

Verse bereiding

Wij werken uitsluitend met verse producten

Unieke locaties

U bent welkom op de mooiste locaties

Ultieme gastvrijheid

Professioneel, verzorgd en servicegericht

 

Kerstcatering Zoetermeer

Wilt u genieten van een heerlijk kerstdiner of een kerstbrunch, maar zelf niet dagen in de keuken staan? Orange 5 catering & Events verzorgt de kerstcatering voor particulieren, zowel aan huis als op locatie in Zoetermeer. Ook voor bedrijven verzorgen wij graag de kerstcatering: van borrel of vergadering tot kerstcatering voor grote gezelschappen tijdens een symposium bijvoorbeeld. U kunt bij Orange 5 kiezen uit verschillende complete arrangementen maar ook geheel volgens uw wensen kerstcatering op maat samenstellen. Wij komen vanuit Den Haag graag naar Zoetermeer voor overleg en helpen u met tal van andere zaken omtrent de kerstcatering. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Op onze website vindt u veel informatie en kunt u alvast inspiratie opdoen.

Arrangementen voor kerstcatering

De cateringservice van Orange 5 bestaat uit catering op maat of uit catering arrangementen. Net wat u wilt. Verder werken wij met aantrekkelijke concepten, en zoveel mogelijk met ecologisch verantwoorde producten: biologisch en duurzaam. Vanuit onze vestiging in Den Haag bedienen wij een grote regio en wij komen ook naar Zoetermeer voor de complete kerstcatering voor bedrijf & particulier.
Kies uit aantrekkelijke arrangementen voor buffetten of diners, voor borrels of familiefeesten. Op onze website kunt u al veel informatie vinden over de verschillende arrangementen. Orange 5 biedt u een compleet concept, inclusief tal van andere diensten voor de kerstcatering in Zoetermeer.

Een complete kerstcatering in Zoetermeer

Wij nemen u zoveel mogelijke denk- en doewerk uit handen. We zoeken samen met u een geschikte locatie in Zoetermeer voor uw evenement en stellen samen met u het menu voor de kerstcatering samen. Gerechten en dranken worden op elkaar afgestemd. Andere zaken die wij u uit handen kunnen nemen zijn het benodigde meubilair, de personele bezetting en de aankleding van de locatie. U heeft zelf geen omkijken naar uw evenement, wij verzorgen de kerstcatering inclusief alle bijkomende werkzaamheden. Neem contact met ons op voor meer informatie of maak een afspraak bij u in Zoetermeer, wij komen graag naar u toe.  
 

EERDERE EVENEMENTEN

Sfeerimpressie van eerdere catering gelegenheden

 • Seafood barbeque is een optie bij Orange5 Catering & Events
 • Specifieke soepen mogelijk bij Orange5 Catering & Events

VERTROUWEN IN ONZE KWALITEIT

Lees wat onze klanten over ons zeggen

 • Foto van Ruth Postel: Eerdere opdrachtgever van Orange5 Catering
  "Door de ervaringen tijdens opbouw en de zorgvuldige voorbereidingen was ik ervan overtuigd dat ik blindelings op Orange5 kon vertrouwen. Geloof me, dat maak ik niet vaak mee."

  Ruth Postel
  Directeur van evenementenorganisator 2tact
 • Foto van Gertjan van Noort
  "Reitze van Orange5 ken ik vanuit mijn opleiding aan de Hogere Hotelschool. Ik weet dat hij als geen ander snapt wat gastvrijheid is. Voor elke individuele gast."

  Gertjan van Noort
  Medewerker marketing fulfilment bureau Top Productions
 • Foto van Caroline Scholtz
  "Met het team van Reitze weet ik gewoon dat alles dik in orde komt. Ik kan ze bij wijze van spreken zo de sleutel van het pand geven en ze hun gang laten gaan."

  Caroline Scholtz
  Event Manager van HiiL Innovating Justice
 • Foto van Laura van Waas
  "Na het bekijken van de offertes en na gesprekken was het snel duidelijk dat zij de beste waar voor ons geld gaven en dat ze het meest lieten zien heel flexibel te zijn en echt mee te denken."

  Laura van Waas
  Manager Statelessness Program van de Universiteit Tilburg