Vrijblijvende offerte

Vraag nu direct een gratis en vrijblijvende offerte aan voor uw Catering, evenement of locatie voorziening.
Binnen 48 uur een passend voorstel

 

Vrijblijvende offerte

Vraag nu direct een gratis en vrijblijvende offerte aan voor uw Catering, evenement of locatie voorziening.
Binnen 48 uur een passend voorstel

 

UNIEKE ERVARINGEN

Waarom onze catering?

De reden waarom vele bedrijven voor onze catering kiezen

Biologisch / Ecologisch

Wij werken met eerlijke en lokale producten

Verse bereiding

Wij werken uitsluitend met verse producten

Unieke locaties

U bent welkom op de mooiste locaties

Ultieme gastvrijheid

Professioneel, verzorgd en servicegericht

 

Catering Laren

Heeft u iets bijzonders te vieren of een zakelijke meeting te organiseren? Orange 5 Catering & Events is u graag van dienst. Wij zorgen voor een ultieme culinaire beleving én helpen u bij tal van zaken rondom de organisatie van uw evenement in Laren. Onze visie is gebaseerd op duurzaamheid en wij serveren daarom ook voornamelijk gerechten op biologische en ecologische basis. Laat u verrassen door ons gevarieerde aanbod arrangementen en concepten. Orange 5 is gevestigd in Den Haag en komt in een grote regio waaronder ook in Laren. Catering op maat behoort eveneens tot de mogelijkheden.

Concepten Orange 5

Wij bieden u een aantal concepten voor de catering van uw evenement in Laren: - WKR Concept - Energizing Concept - Hollands Concept - Streetfood Concept - Particulieren - Maatwerk
Op onze website kunt u precies lezen wat elk concept precies inhoudt en wij informeren u ook graag persoonlijk of bel ons op. Het Streetfood Concept bijvoorbeeld is een concept waarbij wij de gerechten aanbieden in eetkraampjes, zodat uw gasten eenvoudig zelf kunnen kiezen wat zij willen eten. Dit is een prettig concept voor een informeler evenement in Laren. Bij het Hollands concept wordt voornamelijk gebruik gemaakt van lokale producten die biologisch verantwoord zijn. Kijk voor deze en de andere concepten op onze website of bel ons voor meer informatie.

Particulier en bedrijf

Wat voor soort evenement u in Laren ook wilt organiseren, wij zijn u graag van dienst. Een vrijgezellenfeest of bruiloft, een familiediner maar ook voor zakelijke meeting. Wij bieden aantrekkelijke arrangementen voor vergaderingen in Laren: voor symposia of voor een congres, een bedrijfsborrel of een ander zakelijk evenement. Naast het culinaire gedeelte kunnen wij u van dienst zijn met onder meer de locatie, de groendecoratie, de personele bezetting en het meubilair.  
 

EERDERE EVENEMENTEN

Sfeerimpressie van eerdere catering gelegenheden

 • Seafood barbeque is een optie bij Orange5 Catering & Events
 • Specifieke soepen mogelijk bij Orange5 Catering & Events

VERTROUWEN IN ONZE KWALITEIT

Lees wat onze klanten over ons zeggen

 • Foto van Ruth Postel: Eerdere opdrachtgever van Orange5 Catering
  "Door de ervaringen tijdens opbouw en de zorgvuldige voorbereidingen was ik ervan overtuigd dat ik blindelings op Orange5 kon vertrouwen. Geloof me, dat maak ik niet vaak mee."

  Ruth Postel
  Directeur van evenementenorganisator 2tact
 • Foto van Gertjan van Noort
  "Reitze van Orange5 ken ik vanuit mijn opleiding aan de Hogere Hotelschool. Ik weet dat hij als geen ander snapt wat gastvrijheid is. Voor elke individuele gast."

  Gertjan van Noort
  Medewerker marketing fulfilment bureau Top Productions
 • Foto van Caroline Scholtz
  "Met het team van Reitze weet ik gewoon dat alles dik in orde komt. Ik kan ze bij wijze van spreken zo de sleutel van het pand geven en ze hun gang laten gaan."

  Caroline Scholtz
  Event Manager van HiiL Innovating Justice
 • Foto van Laura van Waas
  "Na het bekijken van de offertes en na gesprekken was het snel duidelijk dat zij de beste waar voor ons geld gaven en dat ze het meest lieten zien heel flexibel te zijn en echt mee te denken."

  Laura van Waas
  Manager Statelessness Program van de Universiteit Tilburg