OVER ONS

Wij zijn uw catering partner

U heeft Orange5 Catering gevonden! Dat betekent dat u bezig bent met de organisatie van een speciale bijeenkomst en dat u bewust heeft gezocht naar een cateraar die het gebruik van biologische en duurzame producten als vanzelfsprekend beschouwt.

Omdat ik vind dat catering zeer persoonlijk is, zal ik mijzelf kort voorstellen. Mijn naam is Reitze ten Cate. Ik ben getrouwd met Froukje en samen hebben we een mooie dochter Pleun. We wonen sinds januari 2001 met heel veel plezier in Den Haag, om preciezer te zijn in het Bezuidenhout.

Februari 2014 kwam een droom uit: mijn eigen bedrijf! Na 15 jaar voor diverse landelijk opererende cateringbedrijven te hebben gewerkt, deed de gelegenheid zich voor al deze ervaringen te bundelen en zelf een cateringbedrijf te starten: Orange5 Catering.

Dat de invulling van het culinaire product duurzaam, biologisch en lokaal moest worden was vanzelfsprekend. Ik ben op zoek gegaan naar lokale leveranciers, die net als Orange5 Catering duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan. En dat is gelukt. Ik ben er dan ook trots op dat dat is opgemerkt door locaties en afnemers. Vele toonaangevende Haagse bedrijven werken met ons samen en het is zo’n succes dat we gaan uitbreiden naar Utrecht om hetzelfde concept neer te zetten: samenwerkingsverbanden aangaan met lokale ondernemers, werken met eerlijke en duurzame producten en dat alles tegen concurrerende prijzen. Ik nodig u graag uit om contact met ons op te nemen en dit zelf te ondervinden.

 • Foto van Ruth Postel: Eerdere opdrachtgever van Orange5 Catering
  "Door de ervaringen tijdens opbouw en de zorgvuldige voorbereidingen was ik ervan overtuigd dat ik blindelings op Orange5 kon vertrouwen. Geloof me, dat maak ik niet vaak mee."

  Ruth Postel
  Directeur van evenementenorganisator 2tact
 • Foto van Gertjan van Noort
  "Reitze van Orange5 ken ik vanuit mijn opleiding aan de Hogere Hotelschool. Ik weet dat hij als geen ander snapt wat gastvrijheid is. Voor elke individuele gast."

  Gertjan van Noort
  Medewerker marketing fulfilment bureau Top Productions
 • Foto van Caroline Scholtz
  "Met het team van Reitze weet ik gewoon dat alles dik in orde komt. Ik kan ze bij wijze van spreken zo de sleutel van het pand geven en ze hun gang laten gaan."

  Caroline Scholtz
  Event Manager van HiiL Innovating Justice
 • Foto van Laura van Waas
  "Na het bekijken van de offertes en na gesprekken was het snel duidelijk dat zij de beste waar voor ons geld gaven en dat ze het meest lieten zien heel flexibel te zijn en echt mee te denken."

  Laura van Waas
  Manager Statelessness Program van de Universiteit Tilburg