m
m
Image Alt
Over Ons

Orange5

Catering & Events

Wat fijn dat u ons bedrijf heeft gevonden! Dat betekent dat u op zoek bent naar een ervaren cateraar, die uw event mag faciliteren. En het mooiste is nog dat u wilt dat dat op een duurzame en verantwoorde manier kan gebeuren.

Het gebruik van eerlijke en herkenbare Ingrediënten is wat ons betreft een vanzelfsprekendheid. De aandacht en toewijding van vaak lokale leveranciers proef je. Veel van de door ons gebruikte producten zijn van biologische herkomst of aantoonbaar op een duurzame wijze geproduceerd.

Orange5 Catering & Events heeft jarenlange ervaring; u kunt ons dan ook voor vele verschillende soorten bijeenkomsten benaderen.

Duurzaam & Fairtrade

Samenwerking met lokale ondernemers

Goede prijs

Bewust omgaan met producten

Biologisch & Ecologisch

Zakelijke catering

Voor de culinaire omlijsting van uw congres, receptie, vergadering of diner bent u bij Orange5 Catering & Events aan het juiste adres. Op onze website treft een lijst aan met een greep uit onze opdrachtgevers van de afgelopen 5 jaar. Voor al deze bedrijven, van NGO’s tot internationals en van het MKB tot ministeries, hebben we vele mooie events mogen faciliteren.

Particuliere catering

De beslissing tot het inhuren van een cateraar, is een grote stap. We komen bij u thuis, gebruiken uw keuken en zien uw geluk en verdriet. Van huwelijk tot condoléance en van jubileum tot geboorte; het inzetten van een cateraar ontzorgt u. Orange5 Catering & Events heeft de afgelopen jaren al vele mooie en ontroerende privé bijeenkomsten mogen faciliteren en daar zijn we trots op.

Bedrijfscatering

De dagelijkse verzorging van uw medewerkerslunch moet niet onderschat worden. Het gebruik van verse producten en een divers en gezond aanbod, geeft uw medewerkers voldoening en vitaliteit. Wij informeren u graag wat de verschillende mogelijkheden zijn om uw bedrijf dagelijks te voorzien van een gezonde lunch.

We wensen u veel leesplezier en mocht u vragen hebben en/of geïnteresseerd zijn in een vrijblijvend voorstel, aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen.

Over Ons

Door de ervaringen tijdens de opbouw en de zorgvuldige voorbereidingen was ik ervan overtuigd dat ik blindelings op Orange5 kon vertrouwen. Geloof me, dat maak ik niet vaak mee.

Ruth Postel
Directeur van evenementenorganisatie 2tact

Over Ons

Na het bekijken van de offertes en na gesprekken was het heel snel duidelijk dat zij de beste waar voor ons geld gaven en dat ze het meest lieten zien heel flexibel te zijn en echt mee te denken

Laura van Waas
Manager Statelessness Program van de Universiteit Tilburg

Over ons

Met het team van Reitze weet ik gewoon dat alles dik in orde komt. Ik kan ze bij wijze van spreken zo de sleutel van het pand geven en ze hun gang laten gaan.

Caroline Scholtz
Voormalig event manager van HiiL Innovating Justice