m
m
Image Alt
Particulieren

CATERING VOOR PARTICULIEREN

Particulieren

Orange5 Catering & Events luistert naar uw wensen en vertaalt die in uitstekende voorstellen. Wij bieden culinaire invullingen van kwalitatief hoog niveau, wij zijn eerlijk op het gebied van inkoop en u wordt achteraf niet geconfronteerd met onaangename verrassingen.

Regionaal, biologisch en duurzaam, tegen een goede prijs. Een moeilijke combinatie, maar Orange5 Catering & Events heeft, in samenwerking met lokale ondernemers, voor uw wens een voorstel.

Iedereen heeft wel eens wat te vieren. Groot, klein, thuis of uit. Bij de organisatie van uw unieke verjaardag, jubileum of huwelijk komt veel bij kijken. Wij kunnen ons goed voorstellen dat u door het aanbod en keuze van zoveel leveranciers door de bomen het bos niet meer ziet. Wat voor eten zal ik serveren, welke dranken moeten we schenken, zullen we een tent huren, hoeveel zitjes en statafels, locatie, bruidstaart, fotograaf, bloemdecoratie, menukaarten, servieskeuze live-muziek of een dj? Zo maar enkele zaken om rekening mee te houden.

Orange5 Catering & Events helpt u graag bij de organisatie van uw partij en neemt u veel zorgen uit handen. Samen met u gaan we het gehele traject in. Uw wensen staan centraal, zodat u de regie behoudt. Het fijne hiervan is, is dat op de dag zelf u alles los kunt laten en wij precies doen wat we hebben afgesproken. En uiteraard zetten we net dat stapje extra, om ervoor te zorgen dat u een onvergetelijke dag heeft en dat uw gasten onder de indruk zijn van uw organisatietalent!

Neemt u gerust contact met ons op, wij denken graag met u mee.

Uw wens staat centraal

Wij ontzorgen

Wij leveren een totale beleving

Duurzaam & Fairtrade

U kunt zich bezighouden met wat er op uw event echt toe doet

Wij zorgen voor een uitstekende prijs

Wij werken samen met lokale ondernemers

Contact opnemen met Orange5 Catering & Events

Direct & gratis een offerte op maat

Bent u op zoek naar een geschikte trouwlocatie in Zuid-Holland, neem dan contact op met Orange5 Catering & Events via onderstaand contactformulier of bel direct 06 -21 57 38 71 . Wij informeren u graag vrijblijvend een kunnen ook tal van ideeën aan de hand doen in voor geschikte locaties in Den Haag en omgeving; van Paleiskerk tot Synagoge, de Fokker terminal of de Koninklijke Schouwburg. Uiteraard kunt u ook van onze diensten gebruik maken bij u op kantoor of bedrijf.

Vraag nu direct een gratis en vrijblijvende offerte aan voor uw Catering, evenement of locatie voorziening.

Binnen 48 uur een passend voorstel

 

Duurzaam & Fairtrade

Samenwerking met lokale ondernemers

Goede prijs

Bewust omgaan met producten

Biologisch & Ecologisch