m
m
Image Alt
Orange5

Ruth Postel

Ruth Postel, directeur van evenementenorganisator 2tact uit Maastricht, vertelt hoe zij de samenwerking met Orange5 heeft ervaren tijdens een bijeenkomst in de Veerensmederij.

Afscheidsbijeenkomst CEO

Een locatie in het midden van het land met een bijzondere, industriële uitstraling: daar zochten we naar voor de afscheidsbijeenkomst van een CEO. De Veerensmederij in Amersfoort was precies wat we nodig hadden. En méér: het pand heeft ook een prachtig theater, waar theatermakers zoals ik meteen enthousiast van worden.

Op deze plek konden we het mini-seminar dat we voor ogen hadden, bijzonder maken en heel intiem, door het met licht, muziek, special effects en films een veel beter ritme te geven dan in een platte zaal. Ik een theater kun je toveren, het publiek mee op reis nemen.

Door de wol geverfd

Op dat podium kwamen zo de verhalen van de sprekers veel beter tot hun recht. Het verhaal van fashionista Billie Whitehouse over wearable technologie bijvoorbeeld of dat van Bijenkorf-CEO Giovanni Colauto.

 

Door de ervaringen tijdens opbouw en de zorgvuldige voorbereidingen was ik ervan overtuigd dat ik blindelings op Orange5 kon vertrouwen.

De opbouw

Een dag voor het event werd alles opgebouwd en voorbereid. Tijdens de technische doorloop van het hele programma was mijn contactpersoon Marc Bot van Orange5 daarbij aanwezig, puur om beter te weten wat er precies ging spelen. Dat is zeker niet gebruikelijk en ’t laat zien hoe groot de betrokkenheid is. In alles merkte ik dat ze bij Orange5 door de wol geverfd zijn, weten waar ze het over hebben. Ze dachten op een prettige manier mee en vulden goed aan.

De tackle meevoelen

Op de dag zelf was mijn vaste aanspreekpunt uiteraard aanwezig en daardoor hoefde ik me niet druk te maken over de ontvangst of de catering. Toen in de theaterzaal Billie Whitehouse het publiek deelgenoot maakte van haar futuristische sportshirt, waarmee je als voetbalfan de tackle of de score van je idool kunt meevoelen, wist ik: hiernaast tackelt Orange5 zijn deel van dit event!

Door de ervaringen tijdens opbouw en de zorgvuldige voorbereidingen was ik ervan overtuigd dat ik blindelings op Orange5 kon vertrouwen. Geloof me, dat maak ik niet vaak mee. We kunnen terugkijken op een meer dan geslaagde afscheidsbijeenkomst. Trouwens: onze opdrachtgever denkt daar precies zo over.