m
m

Hollandse-Catering2-600x600

Trouwlocatie Zuid Holland

Orange5 Catering & Events

Gaan jullie binnenkort trouwen en zijn jullie nog op zoek naar een geschikte trouwlocatie in Zuid-Holland? Orange5 Catering & Events kan jullie helpen bij het huren van jullie perfecte trouwlocatie in Zuid-Holland. Naast het regelen van de locatie kunnen jullie bij Orange5 Catering & Events ook terecht voor de catering van jullie huwelijk. In samenspraak zorgen wij ervoor dat jullie de mooiste dag van jullie leven hebben.

Bekijk onze arrangementen of inspiratie zodat u een goed beeld krijgt met betrekking tot de mogelijkheden

Duurzaam & Fairtrade

Samenwerking met lokale ondernemers

Goede prijs

Bewust omgaan met producten

Biologisch & Ecologisch

Een geschikte trouwlocatie vinden

Trouwen is één van de mooiste dagen uit jullie leven, jullie geven elkaar het ja-woord omringd door familie en vrienden. Voordat jullie gaan trouwen is er vooraf veel om te organiseren en veel om over na te denken. Waarschijnlijk hebben jullie zelf al een dagindeling in gedachte en hoe de aankleding eruit moet komen te zien. Maar het vinden van een geschikte trouwlocatie in Zuid-Holland vergt desondanks veel organisatie. Zo dient ten allereerste de trouwlocatie aan jullie wensen te voldoen maar moet er ook gekeken worden naar de mogelijkheden binnen de uitgekozen trouwlocatie. Denk bijvoorbeeld aan plaats voor de gasten, het meubilair, de decoratie en nog meer andere zaken.

Orange5 Catering & Events kan een groot gedeelte van de organisatie voor jullie uit handen nemen. Wanneer wij samen een geschikte trouwlocatie in Zuid-Holland voor jullie hebben gevonden, kunnen jullie verder met het regelen van andere zaken en voornamelijk genieten van alle voorpret van jullie trouwerij.

Orange5 Catering & Events werkt nauw samen met verschillende prachtige locaties in de omgeving van Den Haag. Deze locaties zijn uitermate geschikt voor een trouwlocatie en maakt het totaalplaatje perfect. Uiteraard zorgt Orange5 Catering & Events ook voor het nodige meubilair en aankleding van de trouwlocatie. Jullie wensen staan centraal en samen zullen we alle mogelijkheden tot in de puntjes bespreken.

Wat kunt u verwachten bij Orange5

Wanneer jullie gekozen hebben voor één van onze trouwlocaties in Zuid-Holland gaan we naar de inrichting kijken. Van meubilair tot onderwerpen als (groen)decoratie worden gezamenlijk besproken. Ook beschikken wij over personeel die erg enthousiast zijn om jullie een perfecte trouwdag te verzorgen. Ons personeel is zeer gastvrij, servicegericht en voorzien van uitstekende verzorging.

Zoals eerder vermeld kunnen wij ook de catering voor jullie bruiloft organiseren. Jullie hebben de keuze uit één van onze catering concepten. Sluiten de concepten niet aan bij jullie wensen? Geen probleem! Door onze jarenlange ervaring en uitgebreide netwerk kunnen wij voldoen aan iedere wens en hier een geschikt voorstel en/of oplossing voor maken.

Uw wens staat centraal

Wij ontzorgen

Wij leveren een totale beleving

Duurzaam & Fairtrade

U kunt zich bezighouden met wat er op uw event echt toe doet

Wij zorgen voor een uitstekende prijs

Wij werken samen met lokale ondernemers

De Concepten binnen Orange5 Catering & Events

Orange 5 Catering & Events heeft verschillende concepten waar jullie een keuze uit kunnen maken. De concepten zijn allemaal biologisch en ecologisch verantwoord. De concepten luiden als volgt:

WKR-concept

Het WKR-concept zorgt ervoor dat de kosten van de catering voor jullie huwelijk geminimaliseerd worden. Dit concept is zeer geschikt wanneer u wilt bezuinigen op de kosten van de catering. Uiteraard is de indeling van de catering van hoge kwaliteit ongeacht de besparing. Willen jullie meer weten over het WKR-concept? Neem dan contact op.

Energizing concept

Dit concept is speciaal ontwikkeld voor intensieve dagen en niet zo zeer gebruikelijk voor een bruiloft. Denk hier bijvoorbeeld aan een congres of symposium. Het Energizing concept is ontwikkelt om de suikerspiegel van de gasten op pijl te houden. Dit gebeurd door de trage koolhydraten. Zijn jullie toch benieuwd naar dit concept? Dan kunnen jullie contact met ons opnemen.

Hollands concept

Willen jullie typisch Hollands eten op jullie huwelijk? Wellicht is dit concept dat wel iets voor jullie. Dit concept is tot stand gekomen met regionale biologische en ecologische producten. Orange5 Catering en Events heeft heerlijke combinaties verwezenlijkt binnen dit concept. Bekijk eens ons voorbeeldmenu als jullie interesse hebben in het Hollands concept.

Streetfood concept

Dit concept is uitermate geschikt voor een huwelijk. Het streetfood concept bestaat uit allerlei verschillende kraampjes waar eten en drinken wordt geserveerd. Zo ontstaan er geen lange rijen voor de buffettafel op jullie huwelijksdiner. De kraampjes hebben een leuke invulling en jullie gasten kunnen meer met elkaar praten. Daarnaast kunnen jullie en jullie gasten genieten van live cooking, wat zeker terug te zien is in de smaak en kwaliteit.

section-title-image

Voorbeelden van concepten

Een aanpasbaar concept

 • Kerstcatering
 • € 5,-
  vanaf p.p.
 • Uw kerstborrel of kerstdiner voorzien van exclusieve hapjes en gerechten. Wij vertalen uw wensen naar een feestelijk event.
 • Streetfood Concept
 • € 5,-
  vanaf p.p.
 • Wij maken de menukeuze makkelijk voor u met eetkraampjes van waaruit handzame gerechtjes vers worden geprepareerd.
 • Hollands Concept
 • € 5,-
  vanaf p.p.
 • Helemaal eigentijds en maatschappelijk verantwoord met het gebruik van overwegend lokale en biologisch verantwoorde producten.
 • Maatwerk
 • € 5,-
  vanaf p.p.
 • Dankzij een uitgebreid netwerk, jarenlange ervaring en creativiteit hebben wij voor elke gewenste invulling een oplossing op maat.

Over Ons

Door de ervaringen tijdens de opbouw en de zorgvuldige voorbereidingen was ik ervan overtuigd dat ik blindelings op Orange5 kon vertrouwen. Geloof me, dat maak ik niet vaak mee.

Ruth Postel
Directeur van evenementenorganisatie 2tact

Over Ons

Na het bekijken van de offertes en na gesprekken was het heel snel duidelijk dat zij de beste waar voor ons geld gaven en dat ze het meest lieten zien heel flexibel te zijn en echt mee te denken

Laura van Waas
Manager Statelessness Program van de Universiteit Tilburg

Over ons

Met het team van Reitze weet ik gewoon dat alles dik in orde komt. Ik kan ze bij wijze van spreken zo de sleutel van het pand geven en ze hun gang laten gaan.

Caroline Scholtz
Voormalig event manager van HiiL Innovating Justice
Trouwlocaties in Zuid-Holland

Bij ons hebben jullie de keuze uit diverse locaties voor jullie trouwerij. Orange5 Catering & Events kan jullie hierbij helpen. Wij hebben diverse partners waarmee we samenwerken en het mogelijk maakt om te kiezen uit luxueuze locaties voor diverse partijen. Willen jullie gebruik maken van de Grote Kerk in Den Haag of wellicht het Vredespaleis? Wij bespreken graag samen de mogelijkheden. Dit zijn zeer mooie en sfeervolle locaties die bijdragen aan een onvergetelijke huwelijksdag.

Kijk op onze website voor een volledig overzicht van onze locaties. Heeft u toevallig al een trouwlocatie geregeld maar bent u na het lezen van deze pagina geïnteresseerd geraakt in onze catering? Het is ook mogelijk om onze catering in te huren op uw eigen gekozen locatie.

Contact opnemen met Orange5 Catering & Events

Direct & gratis een offerte op maat

Bent u op zoek naar een geschikte trouwlocatie in Zuid-Holland, neem dan contact op met Orange5 Catering & Events via onderstaand contactformulier of bel direct 06 -21 57 38 71 . Wij informeren u graag vrijblijvend een kunnen ook tal van ideeën aan de hand doen in voor geschikte locaties in Den Haag en omgeving; van Paleiskerk tot Synagoge, de Fokker terminal of de Koninklijke Schouwburg. Uiteraard kunt u ook van onze diensten gebruik maken bij u op kantoor of bedrijf.

Vraag nu direct een gratis en vrijblijvende offerte aan voor uw Catering, evenement of locatie voorziening.

Binnen 48 uur een passend voorstel

 

Duurzaam & Fairtrade

Samenwerking met lokale ondernemers

Goede prijs

Bewust omgaan met producten

Biologisch & Ecologisch