Vergaderlocatie Zuid-Holland

Organiseert u binnenkort een vergadering en bent u op zoek naar een locatie voor uw vergadering in de omgeving Zuid-Holland? Orange5 Catering & Events beschikt over diverse vergaderlocaties in Zuid-Holland door nauwe samenwerkingsverbanden. Wij adviseren u graag over de diverse locaties en bieden u hulp bij eventuele reserveringen voor een vergaderlocatie in Zuid-Holland. Op deze pagina geven wij u een indruk van onze luxueuze vergaderlocaties.

Over Orange5 Catering & Events

Wij hebben veel contacten met verschillende vergaderlocaties in Zuid-Holland. Naast dat wij een geschikte locatie voor u kunnen regelen, kunnen wij u ook helpen bij de gehele organisatie. Denk hierbij aan de organisatie van de catering en de aankleding van uw vergadering. Wij verzorgen dan ook alles wat u kunt bedenken bij uw vergadering van personeel tot heerlijke hapjes. Bij Orange5 Catering & Events, heeft u ook de keuze uit diverse cateringconcepten die geheel biologisch als ecologisch zijn. Uiteraard kunt u ook kiezen uit een volledige catering op maat.
Eventmanagement Den Haag

''Meer lezen over Orange5 Catering & Events''

Voorbeelden Vergaderlocaties Zuid-Holland

Uiteraard bieden onze geschikte vergaderlocaties in Zuid-Holland plaats voor een groot aantal personen. Wij hebben dan ook diverse locaties tot onze beschikking in de omgeving Den Haag. Bent u op zoek naar een ruime locatie voor uw vergadering omdat u over een groot aantal personeelsleden bezit? Wat dacht u dan van de vergaderlocatie: De Grote Kerk in Den Haag of misschien wel het Vredespaleis in Den Haag? Er is hier voldoende ruimte voor een groot aantal personen en ook nog eens voor een uitgebreide catering. Uiteraard verzorgt Orange5 Catering & Events graag de gehele organisatie. U hoeft zich dan ook geen zorgen te maken over het huren van meubilair, dit regelen wij maar al te graag voor u.

Een vergaderlocatie in Zuid-Holland in combinatie met catering

Tijdens het organiseren van uw vergadering heeft u wellicht baat bij onze catering. Wij vullen de catering in naar uw wensen maar het is ook mogelijk om uit kant-en-klare cateringconcepten te kiezen. Wij baseren onze gerechten op biologische producten waar wij heerlijke smaakcreaties mee realiseren. Bij Orange5 Catering & Events heeft u de keuze uit vier concepten namelijk:

 • WKR concept;
 • Energizing concept;
 • Hollands concept;
 • Streetfood concept.
 • Biologisch / Ecologisch

  Wij werken met eerlijke en lokale producten

  Verse bereiding

  Wij werken uitsluitend met verse producten

  Unieke locaties

  U bent welkom op de mooiste locaties in Den Haag

  Ultieme gastvrijheid

  Professioneel, verzorgd en servicegericht

  WKR concept

  Dit concept is ontwikkeld om de kosten van de catering zo laag als mogelijk te houden. Wanneer u kiest voor het WKR-concept krijgt u een compleet arrangement en geniet u van heerlijke zoetigheden in combinatie met ecologische koffie en thee. Daarnaast serveren wij voor uw vergadering ook biologische broodjes gepaard met diverse soorten beleg en hebben uw gasten de keuze uit warme en koude hapjes.

  Energizing concept

  Neemt uw vergadering op onze vergaderlocatie in Zuid-Holland veel tijd in beslag? Dan is het energizing concept wellicht geschikt voor uw vergadering. Uw deelnemers dienen zich te concentreren en scherp te blijven tijdens de vergadering. Ons concept is hier dan ook op ingericht. De gerechten bestaan voornamelijk uit langzame koolhydraten die ervoor zorgen dat het energieniveau van uw gasten op peil blijft. Hieronder ziet u enkele voorbeeld uit ons energizing concept:

 • op houtskool met citroen geroosterde kip, mango, knapperige sla, pompoen-pitten,
 • carpaccio van Wagyu uit Maasland, hazelnoot, zonnebloempitten, balsamico, olijfolie, sla,
 • gekookt hoeve ei, spinazie, broccoli, Westlandse tomaatjes, komkommer, yoghurt-kruidendressing
 • Hollands concept

  Wellicht heeft u interesse in ons Hollands concept waarbij biologische producten evenals duurzaam zijn gecombineerd met regionale producten. Tot het Hollands concept behoren onder meer een salade van Stellendamse garnalen, gerookt Wagyu vlees uit Maasland, overheerlijke gebakken zeewolffilet en bijvoorbeeld met vanillesuiker gestoofde rabarber. Dit concept kent veel speling qua inrichting van het concept en biedt u de mogelijkheid om met gerechten en concepten te spelen. Wat resulteert in een bijzonder samengesteld aanbod gerechten!

  Streetfood concept

  Vindt u naast vergaderen, het netwerken ook belangrijk tijdens uw vergadering? Dan is dit concept wellicht iets voor u. Het Streetfood concept is een bijzondere manier van catering. Dit concept nodigt uw gasten uit om met elkaar te spreken tijdens het eetmoment bij uw vergadering. Wij bieden vanuit verschillende locaties (kraampjes) de hapjes en gerechten aan zodat uw gasten rondlopen en elkaar tegenkomen tijdens de bijeenkomst. Uw gasten zitten dus niet aan tafel, de gehele middag of avond naast dezelfde personen. Een zeer geschikt concept om te netwerken! Ook bij het streetfood concept kunt u rekenen op de heerlijkste gerechten: burgers van de grill, flammkuchen, noodles uit de wok, frietjes, wafels en crepes, maar ook oesters behoren tot het uitgebreide assortiment van het streetfood concept.

  Locaties bedrijfscatering

  Den Haag en omgeving kent uiteraard verschillende schitterende locaties voor bedrijfsevenementen. Orange5 Catering werkt nauw samen met diverse locaties waarbij wij al diverse cateringopdrachten hebben opgeleverd. Denk bijvoorbeeld aan De Grote Kerk, De Koninklijke Schouwburg of het Vredespaleis in Den Haag. Raadpleeg onze locatie-pagina voor een overzicht van meer locaties in Den Haag.

  Contact opnemen met Orange5 Catering & Events

  Bent u op zoek naar een vergaderlocatie in Zuid-Holland, neem dan contact op met Orange5 Catering & Events via onderstaand contactformulier of bel direct 06 -21 57 38 71 . Wij informeren u graag vrijblijvend een kunnen ook tal van ideeën aan de hand doen in voor geschikte locaties in Den Haag en omgeving; van Paleiskerk tot Synagoge, de Fokker terminal of de Koninklijke Schouwburg. Uiteraard kunt u ook van onze diensten gebruik maken bij u op kantoor of bedrijf.