Vrijblijvende offerte

Vraag nu direct een gratis en vrijblijvende offerte aan voor uw Catering, evenement of locatie voorziening.
Binnen 48 uur een passend voorstel

 

Vrijblijvende offerte

Vraag nu direct een gratis en vrijblijvende offerte aan voor uw Catering, evenement of locatie voorziening.
Binnen 48 uur een passend voorstel

 

UNIEKE ERVARINGEN

Waarom onze catering?

De reden waarom vele bedrijven voor onze catering kiezen

Biologisch / Ecologisch

Wij werken met eerlijke en lokale producten

Verse bereiding

Wij werken uitsluitend met verse producten

Unieke locaties

U bent welkom op de mooiste locaties

Ultieme gastvrijheid

Professioneel, verzorgd en servicegericht

 

Catering Voorburg

In Den Haag vindt u Orange 5 Catering & Events, de perfecte partner voor uw evenement in Voorburg. Wij hebben een grote keuze uit catering mogelijkheden, van bedrijfsfeest en vergadering tot congres of familiebijeenkomst. Wij helpen u graag het evenement tot in de puntjes voor te bereiden en zorgen voor de beste en heerlijkste gerechten en dranken. Orange 5 Catering en Events werkt met aantrekkelijke concepten en arrangementen en biedt tevens catering op maat. Ons werkgebied beslaat het westelijk deel van Nederland: de provincies Noord-Holland en Zuid-Holland. Op onze website vindt u veel informatie over alle mogelijkheden en kunt u alvast inspiratie opdoen. U kunt ons altijd bellen voor vrijblijvende informatie en voor advies.

Uw evenement in Voorburg

Het organiseren van een evenement roept veel vragen op. U zult moeten beslissen waar het evenement gaat plaatsvinden: bij u thuis, op kantoor of op locatie in Voorburg. Orange 5 kan u verschillende locaties aanbieden of samen met u zoeken naar een geschikte locatie.
Wat wilt u uw gasten aanbieden? Een volledig diner, een lunchbuffet of gaat het om een bedrijfsborrel of een huwelijksfeest? Orange 5 adviseert u bij de keuze van de gerechten en dranken en kan een passend concept aanbieden. U kunt ook kiezen uit verschillende complete arrangementen, geschikt voor borrels, diners en lunches. De aankleding van de locatie kunnen wij voor onze rekening nemen, evenals de personele bezetting en het aanleveren van geschikt meubilair.

Arrangementen en catering op maat

Wat u ook wilt organiseren, Orange 5 catering & Events biedt het juiste concept of arrangement. Mocht u speciale wensen hebben dan bieden wij ook catering op maat. Wij komen graag naar Voorburg om uw wensen te bespreken en de locatie te bekijken of een geschikte locatie te zoeken. Bel ons gerust voor vrijblijvende informatie.  
 

EERDERE EVENEMENTEN

Sfeerimpressie van eerdere catering gelegenheden

 • Seafood barbeque is een optie bij Orange5 Catering & Events
 • Specifieke soepen mogelijk bij Orange5 Catering & Events

VERTROUWEN IN ONZE KWALITEIT

Lees wat onze klanten over ons zeggen

 • Foto van Ruth Postel: Eerdere opdrachtgever van Orange5 Catering
  "Door de ervaringen tijdens opbouw en de zorgvuldige voorbereidingen was ik ervan overtuigd dat ik blindelings op Orange5 kon vertrouwen. Geloof me, dat maak ik niet vaak mee."

  Ruth Postel
  Directeur van evenementenorganisator 2tact
 • Foto van Gertjan van Noort
  "Reitze van Orange5 ken ik vanuit mijn opleiding aan de Hogere Hotelschool. Ik weet dat hij als geen ander snapt wat gastvrijheid is. Voor elke individuele gast."

  Gertjan van Noort
  Medewerker marketing fulfilment bureau Top Productions
 • Foto van Caroline Scholtz
  "Met het team van Reitze weet ik gewoon dat alles dik in orde komt. Ik kan ze bij wijze van spreken zo de sleutel van het pand geven en ze hun gang laten gaan."

  Caroline Scholtz
  Event Manager van HiiL Innovating Justice
 • Foto van Laura van Waas
  "Na het bekijken van de offertes en na gesprekken was het snel duidelijk dat zij de beste waar voor ons geld gaven en dat ze het meest lieten zien heel flexibel te zijn en echt mee te denken."

  Laura van Waas
  Manager Statelessness Program van de Universiteit Tilburg