Vrijblijvende offerte

Vraag nu direct een gratis en vrijblijvende offerte aan voor uw Catering, evenement of locatie voorziening.
Binnen 48 uur een passend voorstel

 

Vrijblijvende offerte

Vraag nu direct een gratis en vrijblijvende offerte aan voor uw Catering, evenement of locatie voorziening.
Binnen 48 uur een passend voorstel

 

UNIEKE ERVARINGEN

Waarom onze catering?

De reden waarom vele bedrijven voor onze catering kiezen

Biologisch / Ecologisch

Wij werken met eerlijke en lokale producten

Verse bereiding

Wij werken uitsluitend met verse producten

Unieke locaties

U bent welkom op de mooiste locaties

Ultieme gastvrijheid

Professioneel, verzorgd en servicegericht

 

Catering Voorschoten

Orange 5 Catering & Events is gevestigd in Den Haag en komt in de provincies Zuid-Holland en Noord-Holland om de catering voor uw evenement te verzorgen. Wij komen ook naar Voorschoten voor een geweldige culinaire beleving tijdens uw borrel, lunch of diner. Als u dat wenst kunnen we het simpel houden maar we pakken ook graag uit. De diensten van Orange 5 catering zijn beschikbaar voor zakelijke klanten maar ook voor particuliere evenementen. Wij zorgen ervoor dat uw familiefeest of zakelijke brunch in Voorschoten een succes wordt en kunnen veel meer voor u doen dan alleen het culinaire gedeelte verzorgen. Wij denken met u mee over de locatie en de inrichting daarvan en leveren bijvoorbeeld graag de groendecoratie. Neem vrijblijvend contact met ons op als u meer wilt weten over alle mogelijkheden of kijk rond op de inspirerende website van Orange 5 Catering & Events.

Catering in Voorschoten voor uw evenement

Wij verzorgen graag de catering van alle soorten evenementen in Voorschoten. Orange 5 Catering en Events gebruikt zoveel mogelijk ecologisch, biologische producten. Voorbeelden van onze mogelijkheden: * catering voor een vergadering, bedrijfsborrel * voor een symposium of congres * zakelijke lunch of zakelijk diner * een barbecue, zakelijk of voor particulieren * een familiefeest * vrijgezellenfeest, bruiloft
Bij de organisatie van een feest of vergadering in Voorschoten komen allerlei vragen op u af. Orange 5 denkt met u mee en heeft antwoord op al uw vragen. Wij verzorgen naast de gerechten ook de groenvoorziening, de personele bezetting en het benodigde meubilair. Wij adviseren u ook graag over de meest geschikte locatie.

Arrangementen voor evenementen

U kunt bij Orange 5 Catering & Events kiezen uit een verschillende complete arrangementen voor uw evenement in Voorschoten. Voor meetings, vergaderingen, meerdaagse congressen of symposia bijvoorbeeld. Catering op maat in Voorschoten behoort eveneens tot de mogelijkheden. Wij maken gebruik van producten van hoge kwaliteit op ecologische, biologische en duurzame basis.  
 

EERDERE EVENEMENTEN

Sfeerimpressie van eerdere catering gelegenheden

 • Seafood barbeque is een optie bij Orange5 Catering & Events
 • Specifieke soepen mogelijk bij Orange5 Catering & Events

VERTROUWEN IN ONZE KWALITEIT

Lees wat onze klanten over ons zeggen

 • Foto van Ruth Postel: Eerdere opdrachtgever van Orange5 Catering
  "Door de ervaringen tijdens opbouw en de zorgvuldige voorbereidingen was ik ervan overtuigd dat ik blindelings op Orange5 kon vertrouwen. Geloof me, dat maak ik niet vaak mee."

  Ruth Postel
  Directeur van evenementenorganisator 2tact
 • Foto van Gertjan van Noort
  "Reitze van Orange5 ken ik vanuit mijn opleiding aan de Hogere Hotelschool. Ik weet dat hij als geen ander snapt wat gastvrijheid is. Voor elke individuele gast."

  Gertjan van Noort
  Medewerker marketing fulfilment bureau Top Productions
 • Foto van Caroline Scholtz
  "Met het team van Reitze weet ik gewoon dat alles dik in orde komt. Ik kan ze bij wijze van spreken zo de sleutel van het pand geven en ze hun gang laten gaan."

  Caroline Scholtz
  Event Manager van HiiL Innovating Justice
 • Foto van Laura van Waas
  "Na het bekijken van de offertes en na gesprekken was het snel duidelijk dat zij de beste waar voor ons geld gaven en dat ze het meest lieten zien heel flexibel te zijn en echt mee te denken."

  Laura van Waas
  Manager Statelessness Program van de Universiteit Tilburg