Vrijblijvende offerte

Vraag nu direct een gratis en vrijblijvende offerte aan voor uw Catering, evenement of locatie voorziening.
Binnen 48 uur een passend voorstel

 

Vrijblijvende offerte

Vraag nu direct een gratis en vrijblijvende offerte aan voor uw Catering, evenement of locatie voorziening.
Binnen 48 uur een passend voorstel

 

UNIEKE ERVARINGEN

Waarom onze catering?

De reden waarom vele bedrijven voor onze catering kiezen

Biologisch / Ecologisch

Wij werken met eerlijke en lokale producten

Verse bereiding

Wij werken uitsluitend met verse producten

Unieke locaties

U bent welkom op de mooiste locaties

Ultieme gastvrijheid

Professioneel, verzorgd en servicegericht

 

Catering Wassenaar

Wilt u zeker zijn van een geslaagd familiefeest of zakelijk evenement in Wassenaar kies dan voor Orange 5 Catering & Events uit Den Haag. Wij helpen u graag bij alle facetten van de organisatie van uw evenement en zorgen voor een ware culinaire beleving. Orange 5 is gevestigd in Den Haag en bedient de provincies Noord-Holland en Zuid-Holland. In Wassenaar verzorgen wij de catering voor alle soorten evenementen zoals een vergadering, borrel of brunch, maar ook particuliere feesten zoals een vrijgezellenfeest, bruiloft of familiediner. Neem contact op met Orange 5 Catering voor meer informatie als u overweegt een evenement te organiseren in Wassenaar. Op onze website kunt u al veel informatie vinden en inspiratie opdoen voor uw eigen evenement.

Arrangementen en concepten

Wij verzorgen graag de catering in Wassenaar geheel op maat maar u kunt ook kiezen uit verschillende arrangementen. Kies uit arrangementen voor een koud of warm buffet, een lunch of diner.
Er zijn ook verschillende zakelijke arrangementen beschikbaar voor onder meer meetings of voor een symposium. De arrangementen zijn volledig afgestemd op de behoefte van uw gasten en afgestemd op het soort evenement. Orange 5 Catering & Events werkt volgens aantrekkelijke concepten waaronder het Streetfood concept, het Hollands concept en het WKR concept. Op de website vindt u meer informatie over onze arrangementen en concepten. U kunt ons ook altijd bellen voor meer informatie en hulp bij de organisatie van uw evenement in Wassenaar.

Een culinaire beleving

Wij willen graag dat u en uw gasten helemaal tevreden zijn over de catering. Wij doen er dan ook alles aan om van uw evenement in Wassenaar een succes te maken. Heerlijke gerechten en dranken, gebaseerd op biologische, ecologische en duurzame producten. Verder kunnen wij u van dienst zijn bij de keuze van de locatie in Wassenaar, de personele bezetting, de aankleding van de ruimte en het benodigde meubilair.  
 

EERDERE EVENEMENTEN

Sfeerimpressie van eerdere catering gelegenheden

 • Seafood barbeque is een optie bij Orange5 Catering & Events
 • Specifieke soepen mogelijk bij Orange5 Catering & Events

VERTROUWEN IN ONZE KWALITEIT

Lees wat onze klanten over ons zeggen

 • Foto van Ruth Postel: Eerdere opdrachtgever van Orange5 Catering
  "Door de ervaringen tijdens opbouw en de zorgvuldige voorbereidingen was ik ervan overtuigd dat ik blindelings op Orange5 kon vertrouwen. Geloof me, dat maak ik niet vaak mee."

  Ruth Postel
  Directeur van evenementenorganisator 2tact
 • Foto van Gertjan van Noort
  "Reitze van Orange5 ken ik vanuit mijn opleiding aan de Hogere Hotelschool. Ik weet dat hij als geen ander snapt wat gastvrijheid is. Voor elke individuele gast."

  Gertjan van Noort
  Medewerker marketing fulfilment bureau Top Productions
 • Foto van Caroline Scholtz
  "Met het team van Reitze weet ik gewoon dat alles dik in orde komt. Ik kan ze bij wijze van spreken zo de sleutel van het pand geven en ze hun gang laten gaan."

  Caroline Scholtz
  Event Manager van HiiL Innovating Justice
 • Foto van Laura van Waas
  "Na het bekijken van de offertes en na gesprekken was het snel duidelijk dat zij de beste waar voor ons geld gaven en dat ze het meest lieten zien heel flexibel te zijn en echt mee te denken."

  Laura van Waas
  Manager Statelessness Program van de Universiteit Tilburg