Vrijblijvende offerte

Vraag nu direct een gratis en vrijblijvende offerte aan voor uw Catering, evenement of locatie voorziening.
Binnen 48 uur een passend voorstel

 

Vrijblijvende offerte

Vraag nu direct een gratis en vrijblijvende offerte aan voor uw Catering, evenement of locatie voorziening.
Binnen 48 uur een passend voorstel

 

UNIEKE ERVARINGEN

Waarom onze catering?

De reden waarom vele bedrijven voor onze catering kiezen

Biologisch / Ecologisch

Wij werken met eerlijke en lokale producten

Verse bereiding

Wij werken uitsluitend met verse producten

Unieke locaties

U bent welkom op de mooiste locaties

Ultieme gastvrijheid

Professioneel, verzorgd en servicegericht

 

Catering Zoetermeer

Voor professionele catering in Zoetermeer kunt u een beroep doen op Orange 5 Catering & Events uit Den Haag. Wij verzorgen de catering voor alle evenementen, zowel zakelijk als voor particulieren. Ons werkgebied beslaat de provincies Noord-Holland en Zuid-Holland en wij komen ook naar Zoetermeer. Orange 5 biedt een breed scala aan mogelijkheden. U kunt door ons de catering laten verzorgen voor een bedrijfsborrel of vergadering, voor een symposium of een congres, maar ook voor een familiediner, barbecue of voor uw bruiloft. Wij stellen uw wensen centraal en kunnen u ook bij andere onderdelen van de organisatie van dienst zijn. Zoekt u een goede catering organisatie met hart voor het vak en een rijkdom aan culinaire mogelijkheden? Orange 5 Catering & Events is de beste keus.

Food concepten en arrangementen

Orange 5 Catering & Events maakt zoveel mogelijk gebruik van biologische producten. Wij dragen het milieu een warm hart toe en dat laten wij zien in onze gerechten. Door te kiezen uit verschillende concepten kunt u uw evenement volledig naar eigen wens inrichten.
Catering op maat behoort eveneens tot de mogelijkheden. Het streetfood concept bijvoorbeeld is erop gericht uw gasten vrijheid te geven. De verschillende gerechten worden aangeboden in kleine kraampjes hetgeen ook het onderlinge contact tussen uw gasten bevordert. U kunt bij ons kiezen uit kant en klare arrangementen, geschikt voor vergaderingen, lunches en diners. Kijk eens op de website om u te laten inspireren of neem contact met ons op voor meer informatie. Alle concepten, arrangementen en ook catering op maat is beschikbaar in Zoetermeer.

Organiseren van uw evenement

Bij de organisatie van een evenement in Zoetermeer komt veel kijken. Er komen veel vragen op u af zoals de vraag hoeveel tafels of statafels nodig zijn, welke gerechten en dranken moeten worden gekozen en wie de gerechten kan uitserveren. Wij denken graag met u mee. Welke locatie in Zoetermeer het meest geschikt is, we verzorgen de personele bezetting, de groendecoratie en het meubilair. Meer weten over alle mogelijkheden van catering in Zoetermeer? Neem contact op met Orange 5 voor meer informatie.  
 

EERDERE EVENEMENTEN

Sfeerimpressie van eerdere catering gelegenheden

 • Seafood barbeque is een optie bij Orange5 Catering & Events
 • Specifieke soepen mogelijk bij Orange5 Catering & Events

VERTROUWEN IN ONZE KWALITEIT

Lees wat onze klanten over ons zeggen

 • Foto van Ruth Postel: Eerdere opdrachtgever van Orange5 Catering
  "Door de ervaringen tijdens opbouw en de zorgvuldige voorbereidingen was ik ervan overtuigd dat ik blindelings op Orange5 kon vertrouwen. Geloof me, dat maak ik niet vaak mee."

  Ruth Postel
  Directeur van evenementenorganisator 2tact
 • Foto van Gertjan van Noort
  "Reitze van Orange5 ken ik vanuit mijn opleiding aan de Hogere Hotelschool. Ik weet dat hij als geen ander snapt wat gastvrijheid is. Voor elke individuele gast."

  Gertjan van Noort
  Medewerker marketing fulfilment bureau Top Productions
 • Foto van Caroline Scholtz
  "Met het team van Reitze weet ik gewoon dat alles dik in orde komt. Ik kan ze bij wijze van spreken zo de sleutel van het pand geven en ze hun gang laten gaan."

  Caroline Scholtz
  Event Manager van HiiL Innovating Justice
 • Foto van Laura van Waas
  "Na het bekijken van de offertes en na gesprekken was het snel duidelijk dat zij de beste waar voor ons geld gaven en dat ze het meest lieten zien heel flexibel te zijn en echt mee te denken."

  Laura van Waas
  Manager Statelessness Program van de Universiteit Tilburg